Július első hétvégéjén a Szlovák határ közelében, a Szigetközben, Dunaszigeten, ezen belül is a kisvesszősi kemping környékén fogunk egy hétvégét evezéssel, sátorozással (vagy vendégházas elhelyezéssel) tölteni. Mindkét napon kihajózunk, este a kempingben bocsrácsozunk, sütögetünk, a tábortűznél beszélgetünk.

Kenut és felszereléseket (mentőmellény, evező, hordó) a helyszínen lehet bérelni, akinek nincs, ne tartsa vissza az evezéstől, de időben jelezze (jel.hat.idő: 2023.06.17!). Sátrat, hálózsákot, kényelmi felszereléseket mindenki a magáét hozza.

Kenubérleti díj: kb.6-7000Ft/nap (3-4 személyes), sátorozási díj: 2+1000Ft+IFA/fő, kocsi 1000Ft/éj, áram, hűtőhasználat: 2000Ft/nap

A kempingbe már pénteken este le lehet utazni aki szeretne, de az evezés szombaton reggel kezdődik. Aki hajót fog bérelni, reggel 7:30-kor ott kell legyen a kempingben.

További részleteket és pontosabb árakat a jelentkezés és szállásmód függvényében a jelentkezőkkel egyeztetjük!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023.06.17. 12:00 – LEJÁRT!

Határidő utáni jelentkezést nem áll módunkban elfogadni. Csatlakozni akkor is lehet, de szállást és kenubérlést önállóan meg kell oldani.

Info és jelentkezés a 06/20 480 9842 telefonszámon, a turabot@gmail.com címen, vagy a Túrabot Természetjáró Csapat FB oldalán lehet.

Szigetköz | Party Csárda és Szabadidőpark Kenutúra a Szigetközben - Tudatos Túrázó