A Túrabot csapata több mint 20 éve működik és kovácsolja egybe a természetkedvelő embereket. Barátságok, sőt házasságok előkészítője volt ezalatt az idő alatt. Van aki csak egy-egy alkalommal jött túrázni, van aki pár évre társul hozzánk – aztán “kinövi magát” -, van aki pedig a kezdtek óta hűségesen velünk tart. Ezt az elmúlt 20 évet szeretnénk azzal megkoronázni, hogy a Túrabot végre a Magyar Természetjáró Szövetség által is befogadott sportegyesületté váljon, és minden olyan lehetőség megillesse, ami egy komoly egyesületnek jár. Ez a klubdélután nem csak a szokásos “évértékelő aranyos kis esemény” lesz! Itt fogjuk megtartani az alakuló ülést, itt írjuk alá az alapító okiratot, és határozunk meg közösen olyan egyesületi alapszabályokat, amihez ezután tartani kell és akarjuk is magunkat! Mindenki, akinek kicsit is fontos volt a 20 év alatt – és/vagy még most is az – a Túrabot, kérem jöjjön el, vegyen részt ezen a nagy jelentőséggel bíró eseményen, legyen benne az alapító tagokba (18 év felettiek) és hozzuk létre közösen a Túrabotot immár sportegyesületnek! Tegyük meg együtt az első közös lépést úgy, ahogy azt tettük 20 évvel ezelőtt is, amikor a XXII. kerületi ismerősök, barátok először elmentek közösen túrázni! Ez az esemény hosszabb megbeszélést igényel, mint általában az évértékelők. Kérem a résztvevőket, számoljanak egy hoszabb megbeszélést igénylő brain stormingra 😉 Az alapító tagok egyben egyesületi tagok is lesznek, a tagságért pedig tagdíjat kell fizetni. Ezt helyben mi döntjük el, mennyi legyen majd az éves tagdíj, és ezt a helyszínen majd kérem be is fizetni – úgy készüljetek! Ezzel fejezzük ki elkötelezettségünk és szándékunk komolyságát is! Feltétlenül számítunk azokra, akik az elmúlt években a legjobb teljesítők között voltak, de mindenki másra is, aki mostanában vagy régebben együtt túrázott velünk!

Természetesen a hagyományaink szerint az új év januárjában most is mint mindig megbeszéljük a múltban történteket, illetve a jövőre vonatkozó kívánságokat. Beszélgetünk, képeket nézegetünk, díjazzuk a legjobb/legszorgalmasabb túratársainkat. Ehhez várjuk a saját digitális képeket (pendrive-on, vagy USB csatlakozóval a saját eszközhöz). 2023-ban viszont (aki bírja majd még szusszal és fenékkel) az alakuló ülés és évértékelő után szeretnénk egy kis játékot is beiktatni (fakultatív). Ahogy a táborokban esténként társasoztunk, most is egy kis játékra hívunk benneteket a hivatalos szakasz lezárása után. Belépő idén is egy kis süti/nasi/innivaló valamelyike.

Nem kötelező az alapító tagság és az egyesületbe való belépés! Enélkül is részt lehet venni továbbra is a túrákon, összejöveteleken.

Kérem, aki 2022-ben is sokat volt velünk túrázni, feltétlenül jöjjön! 🙂

Nagyon sok szeretettel várunk mindenkit! Hozzátok barátaitokat, családtagjaitokat!

Időpont: 2023.01.29. 15:00 Vasárnap

Helyszín: 1223 Bp. Őszibarack u. 8.

További info: 20/ 480 9842