VÁLTOZÁS!!! A kitűzött hétvégén szombaton egész napos oktatás lesz az autósiskolában, ezért vasárnapra helyeztük át a klubdélutánt!!! Elnézést az esetleges kellemetlenségért!

Ismét eltelt egy év, COVID mellett is volt aktív időszakunk 2020-ban, és voltak nagyszerű élményeink. A tavalyi évet most is felidézzük, szummázzuk és visszaemlékezünk jó és még jobb kalandjainkra. Tervezegetjük az idei évet és várjuk az ötleteket a helyszínekre. Ilyenkor lehet ötletelni, javaslatot tenni arra, hogy hová is menjünk… Idén is tervezünk megszokott túrákat és újdonságot is!

Megnézegetjük a képeket és szívesen látunk más túratársunk képeiből is, hiszen mindenki egy más szemszögből látja a túrákat. Amennyiben vannak képeitek a túráinkról, és szívesen megosztanátok velünk, digitális formában álljon rendelkezésre. (laptop, projektor lesz).

Egy apró kis meglepetéssel ajándékozzuk meg a résztvevőket, és kicsit nagyobbal a legeredményesebb túrázóinkat.

Szeretettel várunk mindenkit, aki volt velünk túrázni és azokat is, akik csak most kezdenék a túrázást. Régi motorosokat és újoncokat egyaránt.

Részvételi díj nincs, egy kis üdítő, egy kis süti vagy rágcsálni való a belépő. (PET palackos csomagolást a műanyag szennyezés miatt kerüljük!)

Találkozó: 2021.01.31 vasárnap!, 16:00 Autósiskola

Cím: 1221 Budapest, Kossuth Lajos u. 34. I.emelet

További info: 06 20 480 9842