2017.08.02-06 Tata, nyári edzőtábor

Idén 17. alkalommal tartjuk meg a harcművészeti szakosztály edzőtáborát Tatán. Az edzőtáborba nem csak a harcművészeket, hanem olyanokat is várunk, akik esetleg kikapcsolódás céljából szeretnének velünk tölteni pár napot. Be lehet állni egy-két edzésre is, elsajátítani pár önvédelmi alap technikát, vagy pusztán csak élvezni a szép kis város adta lehetőségeket. Az edzéseken kívül persze lesz fürdés az Öreg-tóban, bringázás a tó körül, vagy látogatás az Angol-parkba. Amennyiben lesz rá igény túrá(ka)t is tartunk a tatabányai turulhoz, a közelben lévő horgász tavakhoz, vagy a környéken lévő érdekes területekre.

A tábort akkor is igénybe lehet venni, ha valaki csak részlegesen tud jönni, akár egy, vagy csak két-három napra.

Gyere velünk!

A táborba előzetesen jelentkezni szükséges 2017.07.15-ig (részletek lent)!


A tábor időpontja: 2017.08.02-06 szerdától vasárnapig.

Helyszín: Öreg Tó Club Hotel, cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.

Utazás: egyénileg. Tömegközlekedéssel érkezőknek: Bp. Keleti és Déli pu.-ról naponta, óránként közlekedő vonattal (állomásra kimegyünk az érkezőkért).

Étkezés: teljes ellátás
Szállás: ifjúsági szállás, kőházakban, 3-4-5 ágyas szobákban, házanként külön vizesblokk. Ágyneműt hozni kell!
Táborvezető: Gáti Gábor sensei.

További meghívott mesterek: Hülber János, Mizsányi Mihály


Programtervezet: Érekzés szerdán 11h-tól. Első napon tábornyitó, délutáni edzés és jó idő esetén fürdés a tóban. Továbbiakban minden napon napi 2-3 edzés különböző harcművészeti stílusokban (jiu-jitsu, karate, kraw-maga). Túrázóknak napi túraprogram, vagy pihenés – fakultatív. Vasárnap délelőtt övvizsga, táborzáró.

A tábor díja: 22500 Ft/fő – amely tartalmazza a szállást, a napi háromszori étkezést és az edzések részvételi díját. Nem tartalmazza az utazást, a vizsgadíjat és az ágyneműt!

Jelentkezés lezárult!

Jelentkezni az edzéseken Gáti Gábor ill. Hülber János mestereknél, a hozzászólásokban, a turabot@gmail.com -on, vagy a 30/ 633 6093 számon lehet 5.000 Ft/fő előleg befizetésével! Határidőn túli jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! Határidőn túli lemondás estén az előleget visszatéríteni nem áll módunkban!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Mindenkit szeretettel várunk!
További info: 06 30/ 633 6093

Képtalálat a következőre: „tata öreg tó”

Vélemény, hozzászólás?